Energetisch in Balans

 

Wanneer ben je Energetisch in balans?
Je bent energetisch in balans als je helemaal lekker in je vel zit en geen last hebt van onverwerkte trauma's. Dat klinkt heel zwaar en soms is zo'n onbalans dat ook, maar vaker is er sprake van "verwaarlozing" van onszelf. Wat bedoel ik daarmee?

Wij mensen leven veel te veel in ons hoofd. Even rustig zitten en in het hier en nu komen is een hele opgave, want we moeten door, we hebben het druk en onbewust lopen we onszelf enorm voorbij. Vaak gaan we pas op de rem als het (bijna) te laat is en er bijvoorbeeld bepaalde lichamelijke klachten naar voren komen. Denk hierbij aan hoofdpijn, stijve nek en schouders of ineens je stem kwijt zijn. Je lichaam geeft die signalen niet voor niets, het is een schreeuw om aandacht!

Wanneer heb jij bewust tijd voor jezelf genomen om bijvoorbeeld te mediteren? Of om gewoon eens een bodyscan te doen?

 

Hoe ga ik te werk?

We maken in eerste instantie een afspraak voor een intake. Tijdens deze intake, die ongeveer een uur duurt, bespreken we de klachten en uitdagingen waar je tegenaan loopt. Na dit administratieve stuk ga ik je chakra's langs om te voelen waar eventuele blokkades zitten. Waar nodig zal ik direct universele energie toevoegen en/of blokkades opheffen.

We maken een vervolgafspraak en bij die afspraak nemen we even door hoe het gegaan is en bespreken we ook het plan van aanpak wat ik in gedachten heb. Als jij je kan vinden in mijn plan van aanpak, gaan we dit traject samen in. 

 

 

Energetische Healing bij dieren

Ook dieren kunnen Energetische Healing vaak heel goed gebruiken en ze waarderen het ook. Ik voel ze altijd ontspannen onder mijn handen.

Exel mijn fjordenruin was echt niet lief op stal, dit komt door een trauma wat hij bij een nare pensioneigenaar heeft opgelopen. Ondanks dat het jaren geleden is, verdedigt hij nog steeds zijn domein. Ik kan tegenwoordig zijn stal in, hij dreigt nog wel en ik ben ook echt nog wel op mijn hoede, maar toch ga ik naar binnen en begin met de energetische healing.

Zodra ik mijn handen neer leg en de energie laat stromen, voel ik hem helemaal ontspannen en dan is "mijn pitbull paard" ineens een "schoothondje".

Inmiddels kan ik gewoon bij hem in de stal gaan zitten en laatst heb ik zelfs zitten mediteren, terwijl hij aan zijn hooi stond te knabbelen.

 

 

 

Hoe ga ik te werk?

We maken telefonisch een afspraak en tijdens dit gesprek bespreken we de uitdagingen waar jij met jouw dier tegenaan loopt. De afspraak vindt altijd plaats in de woonomgeving van het dier. Dus bij kleine huisdieren is dat thuis, maar bij landbouw huisdieren zal deze afspraak op stal zijn. 

Ik behandel de dieren altijd los, dus geen riem, geen halster of wat voor ander "dwangmiddel" om het dier op zijn of haar plaats te laten blijven. Het moet vrijwillig gaan vanuit het dier, omdat zij zelf heel goed weten hoeveel energie ze nodig hebben en waar ze energie nodig hebben, kunnen zij mij leiden. Als ze genoeg energie hebben ontvangen moeten ze de mogelijkheid hebben om weg te kunnen lopen. 

Behandeling op afstand?
Ja dat is mogelijk en soms zelfs noodzakelijk. Ik had laatst een hulpvraag voor een angstige kat, ik kwam binnen en de kat kroop onder de bank om daarna met slippende pootjes richting de trap naar boven te rennen. Ik heb daar een afstandsbehandeling op gegeven. Later hebben we dit herhaald, maar toen was ik thuis en heeft de eigenaresse mij later verteld wat er gebeurde tijdens de behandeling. Ik spreek altijd een tijdstip af als ik een afstandsbehandeling ga geven, zodat de eigenaar het dier in de gaten kan houden.  

 

 

 

 

 

Energetisch in balans

 

 

Meditatie bij Exel op stal

 

Tinker merrie Fleur staat te genieten van de healing