Mijn verhaal

In oktober 2021 ben ik tijdens mijn werkzaamheden als paraveterinair burn-out gegaan en in die periode heb ik heel veel steun en hulp mogen ontvangen vanuit de alternatieve/spirituele hoek en ik heb dit dan ook in mijn hart gesloten. 

 

Tijdens mijn herstel ben ik ook heel veel gaan wandelen, in het begin met Exel of Vera dan had ik voor mijn gevoel een doel. Ik vond het "kaal" om alleen te gaan lopen, maar al snel had ik mij daar overheen gezet. Tijdens het wandelen liep ik met oortjes in en had ik meditaties, affirmaties of ingesproken boeken op staan van Michael Pilarczyk  en Louise Hay (1926 - 2017)  

In januari 2022 ben ik begonnen met mijn re-integratie, maar al snel bleek dat het werk als paraveterinair niet meer bij mij paste en besloot ik iets totaal anders te gaan doen, maar wel met dieren, want dieren zijn nou eenmaal mijn passie en missie.  En daar kwam ineens de opleiding energetisch therapeut op mijn pad. Deze opleiding is heel breed, met als 3 hoofdvakken Reiki Master, Aura- en Chakra-Healing en Magnetiseren. Eind februari 2023 heb ik mijn volledige diploma behaald en kon ik mijn plannen gaan verwezenlijken, mijn eigen praktijk opzetten. 

 

In juni 2022 is er een super mooi gezondheidsproject op mijn pad gekomen, wat ik in ben gaan zetten bij Vera in verband met haar zomer eczeem. Ik wist niet wat mij overkwam, mijn Vera had voor het eerst sinds ik haar heb (2005) geen jeuk meer. Daar wordt een mens heel blij van, toen we er na een paar maanden achter kwamen dat ook de kwaliteit van haar hoeven was verbeterd en ze ook nog eens qua mobiliteit 10 jaar jonger was geworden, kon ik niet anders dan het bedrijf in mijn hart sluiten. Lees hier meer over op de volgende pagina Fysiek in Balans

 

Op 8 mei 2023 ben ik gestart met Anahata Healing met als doelgroep zoogdieren die extra energetische of fysieke ondersteuning kunnen gebruiken om weer volledig in balans te komen. Ik werk voornamelijk met paarden, honden en katten, maar uiteraard zijn andere zoogdieren ook van harte welkom!

Aan de wandel met Exel

 

Net ingeschreven bij de KvK