Fysiek in balans

droge bloedtest

 

Fysiek tot celniveau in balans

In mei 2022 kwam ik in contact met een dame die heel enthousiast vertelde over een gezondheidsproject waar ze bij betrokken was en wat bij mensen al super mooie resultaten heeft laten zien. Ze heeft mij in een zoom meeting meer verteld over de wijze waarop zij werkt en dat er door middel van een "droge bloedtest" wordt gekeken naar jouw Omega 6 : Omega 3 balans. Ik schrok enorm toen ze vertelde dat 97% van de wereldbevolking niet in balans is. Gelukkig vertelde ze ook dat je met de Balansolie binnen 8 maanden die balans weer terug kunt krijgen. 

Ze vertelde ook over de risico's van deze disbalans, want zo ontstaan laaggradige ontstekingen in ons lichaam. Deze hebben we in eerste instantie niet in de gaten, maar als deze situatie maar lang genoeg aanhoudt dan ontstaan de zogenaamde "welvaartziekten" en "ouderdomskwaaltjes".

Mijn interesse was gewekt, maar ik ging pas echt goed aan toen ze vertelde dat ze dit project uit gingen rollen in de dierenwereld. 

 

 

Mijn ervaringen met Vera

 

Zomereczeem
Toen het gezondheidsproject met de Balansolie in 2022 op mijn pad kwam en mij verteld werd dat het uitgerold ging worden in de dierenwereld, besloot ik het een kans te geven. Eigenlijk meer met het idee van "baat het niet dan schaadt het ook niet". Eind juni 2022 ben ik begonnen met de Balansolie aan Vera te geven, zij heeft al jaren zeer ernstige zomereczeem. Dit zorgt dat ze in de zomermaanden haar manen en staart volledig kapot schuurt van de jeuk. Nou zijn de meningen over het hoe en waarom erg verdeeld, maar ik ben er al jaren van overtuigd dat het van binnenuit komt en niet van de mugjes, zoals in de paardenwereld altijd wordt gezegd. Voor dieren is er nog geen droge bloedtest, maar ik kreeg de vraag of ik het verloop d.m.v. foto's bij wilde houden. Al snel merkte ik verschil bij haar, ik kon haar gewoon even op stal parkeren zonder dat ze de stalwanden eruit stond te schuren met haar hals en/of kont.

 

Hoeven
Vera had ook zogenaamde "brokkelhoeven", het was elke zomer weer spannend of en hoelang haar hoefijzers bleven zitten. Haar hoeven leken wel van karton, zeker met de Hollandse zomers waarbij lange periodes van regen worden afgewisseld met lange periodes van droogte. De zomer van 2022 ging best goed qua hoeven, ze heeft "maar" 1 ijzer verloren. Ik hoopte dat de olie ook voor haar hoeven goed zou doen, maar durfde er niet op te rekenen. Ik zag ze wel opknappen, maar hield mezelf voor dat ik het mij verbeelde. Tot ik met een stalgenoot ging wandelen met Vera en haar paard en het haar opviel dat de hoeven van Vera zoveel beter gehydrateerd leken in vergelijking met de hoeven van haar paard. Nou hebben hoeven langer nodig voordat alle cellen zijn vervangen, maar we zagen wel verbetering, het ging de hoefsmid ook opvallen dat haar hoeven veel meer stevigheid hebben gekregen.

 

Mobiliteit
En mijn 24 jarige dame is ook veel soepeler geworden, ze begon echt "opstartproblemen" te krijgen. Waar de andere paarden van de kudde voorgaande jaren nog lekker 24/7 buiten stonden in oktober, moest ik Vera in september al voor de nacht naar binnen halen en bij gaan voeren. Ze ging invallen, had al haar energie nodig om warm te blijven, waardoor ze ook heel weinig energie had met rijden. Vorig jaar was voor het eerst sinds jaren dat ze tegelijk met de rest van de kudde naar binnen ging voor de nacht. Mevrouw gedraagt zich inmiddels weer helemaal als de oude Vera, ze vindt het weer heerlijk om een sprintje te trekken en wedstrijdje te doen met mijn ruin Exel tijdens een buitenritje. 

Op de pagina Foto's en filmpjes van Vera zie je de voortgang bij Vera. 

 

Mijn verhaal

Toen ik de resultaten qua eczeem bij Vera zag, heb ik zelf een balans test gedaan in augustus 2022 en ik ben direct gestart met het health protocol. Ik wist van tevoren wel dat ik niet in balans zou zijn en ik kreeg ook nog de garantie dat als ik wel in balans zou zijn ik mijn geld terug zou krijgen, dus ben gelijk gestart en de test liet mij ook zien dat ik gelijk had. De ideale verhouding is 3:1 dus ik zat echt wel ernstig in de gevarenzone. 

Fibromyalgie
Ik kamp al jaren met fibromyalgie, in de volksmond ook wel weke delen reuma genoemd. Nou trok ik mij er op zich niet veel van aan, want ik deed best nog veel, alleen als ik teveel deed dan kreeg ik de rekening gepresenteerd. Dan lag ik plat op de bank en kon geen vin meer verroeren van de pijn. 


Ouderdomskwaaltjes?
Daarnaast merkte ik dat de tand des tijds bij mij ook wel de nodige sporen achtergelaten had, ik werd wat stijver met opstaan, mijn haar werd dun, mijn huid verloor z'n elasticiteit, ik trok het qua energie niet meer om mijn beide paarden op 1 dag te rijden en nog meer van die ongemakken die je krijgt als je ouder wordt. Tja zo dacht ik inderdaad ook!


Herstel
Alleen ging ik mij al snel beter voelen, ik kon mijn pijn medicatie gaan verlagen en ik werd ook fitter. Twee paarden rijden? Geen probleem hoor, kom maar op. En toen ik mij in december weer liet testen, gewoon omdat ik hartstikke nieuwsgierig was, wist ik niet wat ik zag. Wat een verschil met de vorige keer.


Waarschijnlijk begrijp je wel dat ik dit bedrijf heb omarmd? 

Mensen uit mijn omgeving
Door mijn enthousiasme zijn mensen uit mijn omgeving de producten ook gaan gebruiken en ik krijg vanuit diverse hoeken ook hele mooie verhalen over mens en dier. Op mijn reviews pagina staan wat ervaringen over paarden die ik in mijn whatsapp heb mogen ontvangen. 

En nu? 
Nu ik mijn praktijk heb opgezet, heb ik dan ook besloten om dit gezondheidsproject zelf ook aan te gaan bieden, omdat het super mooi aansluit bij hetgeen ik doe als energetisch therapeut. Hoe mooi is dat? Een lichaam fysiek en energetisch terug in balans brengen?