Coaching

Mindset

Gedurende mijn herstel van burn-out ben ik ook aan mijn mindset gaan werken, door dagelijks naar Louise Hay en Michael Pilarzcyk te luisteren en heel bewust te leven via Law of Attraction oftewel wat je uitstraalt/vraagt krijg je ook terug. Dit werkt in positieve zin, maar ook in negatieve zin, dus mooie wetenschap om positief in het leven te gaan staan. 

Langzaam begon mijn mindset steeds positiever te worden en dat merkte ik ook aan mijn omgeving, tijdens mijn wandelingen gingen steeds meer mensen mij groeten en ik zag die mensen ook. Klinkt raar, maar ik zat altijd zo in mijn hoofd dat ik mijn omgeving niet opmerkte. Maar ook mensen om mij heen zagen dat ik positief ging veranderen, het glas werd steeds meer halfvol en steeds minder halfleeg.  

Er ging een totaal andere Claudia ontstaan, iemand die van zichzelf ging houden en die daardoor ook anders ging denken. Het leuke is dat ik op een gegeven moment juist anderen ging "corrigeren" als ik ze betrapte op negatieve uitlatingen. Ik heb deze manier van denken en leven helemaal omarmt en ik ben mij steeds meer bewust van de manier waarop ik denk. 

In 2022 raakte ik ook betrokken bij een bedrijf wat als businessmodel Netwerkmarkting heeft, binnen dit bedrijf werden heel veel trainingen gegeven die ook gebaseerd zijn op mindset. Hier ben ik nog verder de diepte in gegaan als het gaat om mindset, ik mocht menig keer uit mijn comfortzone komen en ontdekken hoe leuk dat is. Daarna ben je zo enorm trots op jezelf en dat geeft je ook weer de kracht om de volgende keer weer een stapje verder te gaan. 

Met alle kennis en ervaring die ik op heb gedaan, coach ik nu ook anderen die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als ik ook heb gehad. En niets zo mooi als je ziet dat anderen er ook van gaan groeien, het geeft mij enorm veel energie en voldoening om samen dit traject in te gaan. 

 

Narcisme

Door mijn verhaal over narcisme te delen op Facebook en privé berichten die ik heb ontvangen, ben ik in gesprek gegaan met deze mensen. Tijdens deze gesprekken bleek dat ik door mijn mindset en mijn kennis als "ervaringsdeskundige" anderen kon helpen. Daarom heb ik besloten om dit stukje ook op te nemen in mijn aanbod, zeker omdat ik ook weet dat juist ervaringsdeskundigen degene zijn die precies weten wat een ander nodig heeft.  

Ik ga niet op de stoel van een therapeut zitten, maar we gaan energetisch aan het werk en ook hier is werken aan je mindset heel belangrijk. Ik weet tenslotte uit ervaring wat het leven met een narcist doet met je mindset.